Železna Gora: Kroz štagalj ušao u kuću i ukrao novac

Policijska uprava međimurska zabilježila je dvije krađe. U srijedu, 17. listopada od 10.30 do 14.30 sati u Železnoj Gori, nepoznati počinitelj se u dvorištu obiteljske kuće ljestvama popeo na štagalj i kroz otključana vrata koja vode u kuću ušao u unutrašnjost gdje je ukrao domaći i strani novac.

U razdoblju od 6. do 15. listopada, u šumskom predjelu zvanom “Zelena” u blizini mjesta Macinec, nepoznati kradljivac je porušio i ukrao nekoliko desetaka stabla bagrema koja su vlasništvo poduzeća iz Čakovca. Materijalna šteta u spomenutim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Uhvaćeni lopovi iz Kuršanca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su trojica počinitelja, 37 i 19-godišnjak iz Kuršanca i jedan maloljetnik, tijekom noći sa 16. na 17. srpnja u Kuršancu, počinili tešku krađu iz škole ukravši DVD, prijenosno računalo i glazbenu liniju.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su četvorica maloljetnika tijekom dana 22. rujna na izletištu kod Drave u Gornjem Kuršancu, počinili teške krađe iz nekoliko vikend kuća ukravši razni ribički pribor. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije