Pijana se prevrnula biciklom, vozač automobila stradao u naletu na kombajn

U ponedjeljak, 15. listopada oko 12.30 sati u Hodošanu u Ulici Palih Boraca, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica bicikla, 68-godišnjakinja iz Hodošana sa 1,09 promila alkohola u krvi prevrnula i pala na kolnik.

Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena pa je zadržana na liječenju.

Vozač kombajna uzrokovao prometnu nesreću sa osobnim vozilom

Nešto kasnije, u 19 sati dogodila 35-godišnji vozač neregistriranog kombajna iz Štrukovca, uključivao se u promet s nerazvrstane ceste, a da nije propustio sva vozila koja se voze državnom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobili čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak iz Murskog Središća. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je ozlijeđeni vozač osobnog automobila gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen pa je zadržan na liječenju.

Protiv 35-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. Za vrijeme očevida promet je reguliran fizičkim upravljanjem, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije