Lopovi najviše krali gorivo i novac

Tijekom noći s 10. na 11. listopada od 20 do 16 sati, u Šenkovcu u Ulici maršala Tita, nepoznati počinitelj je na parkiralištu kod benzinske postaje provalio u rezervoar kamiona, vlasništvo privatnog prijevoznika iz Šenkovca odakle je istočio gorivo, a šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. 

U petak, 12. listopada od ponoći do 6.30 sati, u Donjem Vidovcu u Glavnoj ulici, nepoznati lopov provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća iz kojeg je krao veću količinu cigareta. Tijekom noći s 12. na 13. listopada, u Štefancu u Ulici braće Radića, nepoznati lopov provalio je u drvenu baraku koja je vlasništvo muškarca iz Čakovca iz koje je ukrao motornu pilu, kutnu brusilicu i PVC kanistar sa gorivom.

U subotu, 13. listopada od 13.30 do 15.40 sati, u Čakovcu u Ulici Jurja Križanića, nepoznati kradljivac provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao domaći novac i zlatni nakit. Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je spomenuto kazneno djelo počinili 18-godišnjak iz Pribislavca i maloljetnik s područja Međimurske županije.

Tijekom noći s 13. na 14. listopada, u Hodošanu u Ulici palih boraca, nepoznati lopov je na obiteljskoj kući kroz razbijeno staklo na prozoru otvorio drugi dio prozora i ušao u unutrašnjost gdje je ispreturao stvari i domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U nedjelju, 14. listopada od 14 do 15, u Čakovcu u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te je ukrao domaći i strani novac. U subotu, 13. listopada u popodnevnim satima, u području zvanom “Kuršanski lug” u blizini Gornjeg Kuršanca u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog prtljažnika parkiranog osobnog vozila varaždinskih registracijskih oznaka, vlasništvo muškarca iz Varaždina, ukrao motornu pilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije