Od siline eksplozije srušen je cijeli zid

VIDEO I FOTO Tuga u Donjem Vidovcu: U eksploziji poginuo otac (41) troje malodobne djece

Tragedija u kojoj je smrtno stradao mladi čovjek

U današnjoj strašnoj eksploziji koja se oko 10 sati dogodila u Ulici Rade Končara u Donjem Vidovcu jedna je osoba poginula. Eksplozija se dogodila u novouređenom Zlatarskom domu koji je lociran iza Doma kulture. 

>> VIDEO I FOTO Eksplozija na Zlatarskom domu u Donjem Vidovcu, jedna osoba smrtno stradala

O ovom događaju oglasila se i međimurska policija.

– Danas, 18. ožujka oko 10 sati u Donjem Vidovcu, Ulici Rade Končara, došlo je požara i eksplozije unutar objekta društvenog doma u obnovi. Tom je prilikom, na žalost, nepoznata muška osoba smrtno stradala. Požar su ugasili pripadnici DVD Donji Vidovec, Donja Dubrava i Sveta Marija te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca. 

Provodi se očevid uz inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske i inspektora za zaštitu na radu. Kriminalistička istraživanja su u tijeku – kažu u policiji.

Od siline eksplozije srušen je cijeli zid sa stražnje strane, popucali su prozori na Domu kulture i stakla na automobilima. – Na automobilu su mi popucala stakla. Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Prije nekog vremena ljudima je izgorjela kuća, a sad ovo. Pa što se to nadvilo na Donjim Vidovcem? Prestrašno! – priča nam mještanka čiji je auto stradao u eksploziji.

Eksplozija je šokirala žene koje rade u jednoj obližnjoj tvrtci. – To je bilo za neopisati. Strašna eksplozija. Popucala su nam stakla, a jedna je djevojka baš radila kod prozora. Još uvijek drhitmo od šoka – rekla nam je jedna od radnica koje su prekinule s proizvodnjom i otišle kućama. 

Zlatarski dom se uređuje s novcima EU. Nakon vanjskog uređenja krenulo se u unutrašnje.

– Radovi se privode kraju. Stigao je nedavno i akvarij. Veselili smo se u Donjem Vidovcu ovom projektu i onda se dogodi ovakva tragedija – sa suzama u očima ispričao nam je mještanin. Nagađa se da je eksplodirala plinska boca.

Prema pričanju mještana navodno je stradao muškarac mlađe životne dobi D.C. (41) koji je obavljao radove u domu. Otac je troje malodobne djece. Događaj je ovo koji je Donji Vidovec zavio u crno. Više detalja detalja bit će poznato nakon očevida.

                                     (Video: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije