Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
STRAŠAN POŽAR Tridesetak vatrogasaca više od dva sata borilo se s vatrom koja je 'gutala' peradarnik
Foto čitatelja

POŽAR KOD BREZJA

STRAŠAN POŽAR Tridesetak vatrogasaca više od dva sata borilo se s vatrom koja je 'gutala' peradarnik

Prizor je bio zastrašujući, a gusti dim je šikljao visoko u zrak

Nešto više od dva sata trajala je borba vatrogasaca s vatrom u peradarniku kod Brezja na adresi Gorčice bb. Požar koji je buknuo oko 13:30 sati gasilo je tridesetak vatrogasaca.

Vezana vijest

Brezje, požar farma je bila prazna FOTO Požar peradarnika kod Brezja, u borbi s vatrom vatrogasci iz Šenkovca i Čakovca

- Na terenu su bili članovi DVD-a Brezje, DVD-a Šenkovec, DVD-a Čakovec i 13 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Čakovec sa šest vozila. Požar smo ugasili nakon nešto više od dva sata i spriječili daljnje širenje, a na dežurstvu su ostali vatrogasci iz Brezja i Šenkovca - rekao nam je zapovjednik JVP Čakovec Mladen Kanižaj.

Kaže kako se uzrok požara utvrđuje policijskim očevidom te da u trenutku požara nije bilo pilića u farmi. Do nas su došle neslužbene informacije kako se zapalila slama te su izgorjeli strojevi i trakotri koji su se nalazili u peradarniku kao i hranilice te pojilice za perad.Inače, radi se o peradarniku dimenzija cca 100 x 14 metara. Prema riječima građana prizor je bio zastrašujući, a gusti dim je šikljao visoko u zrak. Više informacija o uzroku požara kao i nastaloj materijalnoj šteti bit će poznato nakon policijskog očevida. 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!