U posljednje vrijeme na meti provalnika vikend kuće

Tijekom noći s 2. na 3. listopada, u poljskom predjelu zvanom “Jandruga” u blizini Gornjeg Kuršanca, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Varaždina, te je ukrao ručnu pilu za željezo. Potom je provali u susjednu vikend kuću gdje je ukrao akumulatore i auto radio. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Istu noć, u Strahonincu u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca, te ukrao novac i šteke cigareta i oštetio vlasnike za oko tisuću kuna. U Selnici pak je u Sportskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba, te je ukrao razna alkoholna i bezalkoholna pića. Oštetio je klub za nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 1. do 3. listopada, u poljskom predjelu zvanom “Šalavari” u blizini Domašinca, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Domašinca, te je ukrao peć na kruta goriva i vrcaljku za med sa elektromotorom. Šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije