LEŠ PRONAĐEN U ZAMRZIVAČU

STRAVIČAN ZLOČIN U PALOVCU Uhićena 45-godišnjakinja zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić

U subotu navečer policija je uhitila žensku osobu koju sumnjiče za ubojstvo Jasmine Dominić!

Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj. Prije Nove godine bila je kod nas policajka i pitala je nam se Jasmina možda javila. Na žalost, nije – rekao je u siječnju 2011. godine za Večernji list Martin Dominićiz Palovca, otac nestale Jasmine Dominić kojoj se u kolovozu 2000. izgubio svaki trag.

>> UŽAS U PALOVCU U selu se godinama šuškalo da je tijelo nestale djevojke zazidano u obiteljskoj kući

U subotu se Palovcem proširila stravična vijest – u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Novoj ulici je pronađen leš i po neslužbenim informacija to bi moglo biti tijelo te djevojke za kojom se traga skoro 19 godina!

Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Nenad Risek potvrdio je da je oko 12 sati iz Zavoda za hitnu medicinu strigla dojava da je u Palovcu u obiteljskoj kući, u kojoj je živjela J. Dominić, pronađen leš nepoznate osobe.

Naš portal doznaje da je očevidom utvrđeno na kojem je uz policiju bila i državna odvjetnica da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe koje je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će biti obavljena obdukacija.

– Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstvo, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja – rekao nam je glasnogovrnik policije Nenad Risek. Neslužbeno doznajemo da je uhićena njezina sestra S.D. iz Palovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije