Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KURŠANEC Nožem oštetila auto Centra za socijalnu skrb Čakovec u kojem su bile četiri službenice
Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL

STRAHUJU ZA VLASTITI ŽIVOT

KURŠANEC Nožem oštetila auto Centra za socijalnu skrb Čakovec u kojem su bile četiri službenice

Nožem je zamahnula i prema službenici koja se nalazila na mjestu vozača, a policija ju je strpala u zatvor. Kuda sve ovo vodi?

- U utorak, 8. siječnja oko 12 sati u Kuršancu u Ulici Matije Gupca, 40-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca je bez ikakvog povoda, a prilikom kretanja vozilom unatrag, nožem razbila vozačevo staklo na službenom vozilu Centra za socijalnu skrb Čakovec, dok su se u vozilu nalazile četiri službenice te institucije - javljaju iz PU međimurske.

Vezana vijest

Krim policija naložena istraga KURŠANEC Žena (40) oštrim predmetom napala i oštetila službeno vozilo Centra za socijalnu skrb

Nadalje je 40-godišnjakinja još jedanput zamahnula nožem prema službenici koja se nalazila na mjestu vozača, za vrijeme dok se vozilom već udaljila te takvim svojim postupanjem uznemirila i izazvala strah te bojazan za vlastiti život kod te službenice. Nož je oduzet - javlja međimurska policija o ovom nemilom događaju.

Djelatnice u događaju nisu ozlijeđene, dok se materijalna šteta na vozilu procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv 40-godišnjakinje je podnijeta kaznena prijava zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje te oštećenja tuđe stvari, nadležnom državnom odvjetniku te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5941

Vezani članci

Reci što misliš!