Ukrao parfem, odgurnuo prodavačicu i pobjegao

U čakovečkoj Ulici Katarine Zrinski proteklog petka oko 17.40 sati dogodila se razbojnička krađa, javljaju iz Policijske uprave međimurske. Prodavačica je u krađi parfema ulovila jednu mlađu mušku osobu koju je pokušala zadržati kako bi mu oduzela ukradenu robu. Međutim, mladić je odgurnuo prodavačicu i pobjegao u nepoznatom smjeru. O događaju je informaciju zaprimila policija koja intenzivno traga za mladim kradljivcem.

Kroz minuli vikend dogodilo se još nekoliko krađa. U petak, 21. rujna od 17.35 do 20 sati, u Čakovcu u Ulici Josipa Kozarca, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao zlatni nakit. Tijekom noći s 21. na 22. rujna od 20.30 do 9.50 sati, u Mihovljanu u Prvomajskoj ulici, nepoznati lopov provalio je u prostorije nogometnog kluba odakle je ukrao alkoholna i bezalkoholna pića.

U subotu, 22. rujna od 8 do 14.30 sati, na izletištu kod Drave u Gornjem Kuršancu, nepoznati  počinitelj provalio je u nekoliko vikend kuća, te ukrao razni ribički pribor. U vremenskom razdoblju od 15. do 22. rujna, u Pušćinama u Školskoj ulici, nepoznati kradljivac je iskoristio nepažnju vlasnice kuće kako bi ušao u nezaključanu kuću i ukrao novac. Materijalna šteta u ovim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije