prometna nesreća

TROJE OZLIJEĐENIH Vozač (20) izazvao direktan sudar u Belici

Uzrok nesreće je prevelika brzina

U srijedu, 28. studenoga u 21:50 sati u Belici u Ulici braće Radić vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 20-godišnjak sa šireg područja Općine Donji Kraljevec, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i vidljivosti ceste. 

Zbog toga je u zavoju vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 26-godišnjakinja s područja Općine Pribislavec.

Nakon udara, osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka odbačen je izvan kolnika, gdje je udario u prometnu opremu ceste, a potom u ukrasno drveće. Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 20-godišnji vozač i putnici iz vozila švicarskih nacionalnih oznaka, 24-godišnjakinja i 40-godišnjak s područja Općine Šenkovec, gdje su zadržani na liječenju, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

– Zbog obavljanja očevida u vremenu od 22:20 sati do 24 sati dio kolnika Ulice braće Radić bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima – kažu u PU međimurskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije