U Hodošanu teško stradao mopedist, a u Selnici biciklist

U današnjem izvješću Policijska uprava međimurska javlja kako su se u utorak dogodile dvije prometne nesreće. Jučer oko 19.45 sati, u Hodošanu u Ulici braće Radića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda čakovečkih registracijskih oznaka, 48-godišnjak iz Hodošana, započeo pretjecanje osobnog automobila bez da se prethodno uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Zbog toga je udario u osobni automobil kojim je upravljao i započeo skretanje ulijevo 28-godišnjak iz Goričana. Nakon udara vozač mopeda se prevrnuo i pao na kolnik. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je ozlijeđeni vozač mopeda gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju.

U selničkoj Stepinčevoj ulici nešto iza 16 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač tehnički neispravnog bicikla (neispravan uređaj za zaustavljanje), 48-godišnjak iz Goričana, pod utjecajem alkohola u količini od 1,03 g/kg, u zavoju biciklom sišao izvan kolnika i udario u prometni znak i betonsko postolje mosta.

Nakon udara vozač bicikla se prevrnuo i pao na kolnik. Vozilom Hitne medicinske u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je ozlijeđeni muškarac gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije