Maloljetnik iz Štrukovca ukrao auto

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je kazneno djelo “oduzimanje vozila na motorni pogon”, 8. rujna u Štrukovcu sa parkirališta kod autobusnog stajališta počinio maloljetnik iz Štrukovca.

Podsjetimo, kradljivac je iskoristio trenutak kad je vozač ostavio ključeve u automobilu te se odvezao u nepoznatom smjeru. Vozilo je vlasništvo muškarca iz Novog Sela Rok, a koristio ga je muškarac iz Peklenice.

Ukradeno vozilo pronađeno je istog dana na cesti između mjesta Zasadbreg i Frkanovec nakon što je sudjelovalo u prometnoj nesreći gdje je nastala šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Policijska uprava međimurska javlja kako je dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je 29-godišnjak iz Sv. Đurđa počinio tri teške krađe u Pribislavcu, a policija je otkrila i tko su kradljivci sedam teških krađa u kojima su sudjelovali 28-godišnjak Brezovca, 23-godišnjak iz Sitnica, 19-godišnjak i dvojica maloljetnika iz Hlapićine.

Oni su zajedno ili po grupama provaljivali u obiteljske kuće, a krađu su počinili u jednoj javnoj ustanovi, poslovnici za otkup zlata i dječjem vrtiću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije