U Strelcu i Štrukovcu ukradeni automobili

U četvrtak, 6. rujna u 7 sati, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest muškarca iz Strelca kako mu je netko ispred kuće otuđio vozilo. Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je 6. rujna od 22 do 23 sati, u Strelcu, nepoznati počinitelj ispred ograde dvorišta obiteljske kuće otuđio osobni automobil koji je vlasništvo muškarca iz Strelca.

Počinitelj je potisnuo staklo na djelomično otvorenom prozoru i rukom otključao vozilo, te ga je spajanjem žica stavio u pogon i ukrao. Otuđeno vozilo pronađeno je idućeg jutra na poljskom putu u blizini mjesnog groblja kod Strelca.

U subotu, 8. rujna nešto iza 19 sati, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest muškarca iz Peklenice kako mu je netko u Štrukovcu na parkiralištu otuđio vozilo. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 8. rujna od 16.45 do 18.30 sati u Štrukovcu, nepoznati počinitelj na parkiralištu kod autobusnog stajališta otuđio nezaključani osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka.

Iskoristio je  ostavljene ključeve automobila, te se odvezao u nepoznatom smjeru. Vozilo je vlasništvo muškarca iz Novog Sela Rok, a koristio ga je muškarac iz Peklenice. Ukradeno vozilo pronađeno je istog dana na cesti između mjesta Zasadbreg i Frkanovec nakon što je sudjelovalo u prometnoj nesreći gdje je nastala šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima policija intenzivno traga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije