Puno posla za policiju: Krađe, prometne nesreće, požar…

Lopov iz Sitnica provalio u Dom branitelja i ukrao pića i prehrambene proizvode

Tijekom noći, s 23. na 24. kolovoza, u Svetom Martinu na Muri u Dunajskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u Dom branitelja i ukrao razna pića i prehrambene proizvode.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tešku krađu počinio 23-godišnjak iz Sitnica. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

>>> Pribislavec: Poginuo 27-godišnjak, tri osobe ozlijeđene

Krađe u Štefancu, Vratišincu i Donjem Kraljevcu

U subotu, 25. kolovoza od 3.45 do 22.15 sati, u Štefancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te je ukrao zlatni nakit, mobitel i novčanik sa osobnim dokumentima i kreditnim karticama. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 21. do 26. kolovoza, u Vratišincu u Ulici dr. Franje Debana, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije privatnog poduzeća iz Vratišinca i ukrao telefon. Potom je na parkiralištu ispred poduzeća istočio gorivo iz teretnog automobila. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U subotu, 25. kolovoza od 8 do 13.30 sati, na željezničkom kolodvoru u Donjem Kraljevcu u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj je pokidao lokote i ukrao dva bicikla vlasništvo ženskih osoba. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja podnijet će se kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Vratišinec: Dijete palo s bicikla i teže se ozlijedilo

U subotu, 25. kolovoza oko 20.30 sati, u Vratišincu u Ulici Brodec, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač bicikla – dijete, upravljajući bez pratnje osobe koja je navršila 16 godina, obavljao polukružno okretanje na kolniku i kojom prilikom se prevrnuo sa bicikla i pao na kolnik.

Dijete nije imalo zaštitnu kacigu na glavi, a liječnička pomoć pružena mu je u Županijskoj bolnici u Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen pa je zadržan na liječenju. Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu o prometnoj nesreći podnijeti će se posebno izvješće.


Čakovec: Izbio požar u skladišnom prostoru trgovačkog centra BAT

Danas (ponedjeljak, 27. kolovoza) oko 3.20 sati u Čakovcu u Ulici Rudolfa Steinera izbio je požar u skladišnom prostoru trgovačkog centra BAT. Požar su ugasili pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

Mjesto događaja je osigurano, a danas tijekom dana obaviti će se očevid u cilju utvrđivanja točnog uzroka požara, nakon čega slijedi nadopuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije