TRAGEDIJA: Dijete smrtno stradalo u prevrtanju traktora

U nesreći na lokalnoj cesti između sela Zaveščak i Prekopa kod Štrigove danas (utorak, 21. kolovoz) u 10 sati smrtno je stradao 11-godišnji dječak.

Traktor na kojem je sjedio kao putnik prevrnuo se u jarak pokraj ceste i prignječio ga. Traktorom je upravljao 48-godišnjak, a na vozilu se, prema neslužbenim informacijama, nalazio i još jedan 11-godišnji dječak.

On i vozač prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, no još se ne zna težina ozljeda. Dječaci navodno nisu u rodu, a ne zna se još jesu li u rodbinskoj vezi s vozačem.

Očevid je u tijeku.

Dopuna PU Međimurske (21.8.2012. u 14:52):

Danas, oko 10 sati na cesti u mjestu Zaveščak dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač traktora, 48-godišnjak iz Zaveščaka, vozilo držao preblizu desnog ruba kolnika zbog čega je vozilom sišao izvan kolnika gdje se prevrnuo u cestovni jarak.

Na traktoru vozač je prevozio dvoje putnika – djecu. Nažalost, na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao jedan od putnika, 11-godišnjak iz Zaveščaka.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozač traktora i putnica, gdje je utvrđeno da je vozač lako ozlijeđen, a putnica teško, te su oboje zadržani na liječenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije