Krađe u Čakovcu, Maloj Subotici i Donjoj Dubravi

U utorak, 14. kolovoza Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest o provali u obiteljsku kuću u Čakovcu. Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je tijekom dana 9. i 10. kolovoza u Čakovcu u Travničkoj ulici nepoznati  počinitelj provalio u obiteljsku kuću koja je vlasništvo muškarca iz Čakovca.

Iz kuće je ukrao zlatni nakit, satove, ključeve i fotoaparat. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U noći sa 13. na 14. kolovoza u poljskom predjelu zvanom “Čačkovina” u blizini Male Subotice, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Male Subotice iz koje je ukrao akumulator, prijenosnu svjetiljku, nekoliko boca alkoholnog pića i razne kućne potrepštine.

Tijekom noći sa 14. na 15. kolovoza u Čakovcu u Ulici  Josipa bana Jelačića nepoznati počinitelj provalio je u caffe bar vlasništvo privatnog poduzeća iz Novakovca i ukrao domaći novac. Tijekom provale u caffe bar ušao je uposlenik koji je zatekao dvije nepoznate muške osobe koje su se udaljile u nepoznatom pravcu.

Počinitelji bi bili: muška osoba, starosti oko 20 godina, srednje tjelesne građe, visine oko 180 cm, obučen u plavu majicu i muška osoba, starosti oko 20 godina, srednje tjelesne građe, visine oko 170 cm.

U noći sa 14. na 15. kolovoza u Donjoj Dubravi u Dravskoj ulici nepoznati počinitelj nasilno je otvorio prozor ribičkog doma i iz unutrašnjosti ukrao alkoholna i bezalkoholna pića, te  ribolovne štapove i pribor.

U vremenu od 11. do 14. kolovoza u Donjoj Dubravi u Ulici Zlatarski Strmec nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću vlasništvo ženske osobe i iz sobe otuđio domaći i strani novac. Materijalna šteta u ovim krađama procijenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U utorak, 14. kolovoza oko 12.30 sati u Čakovcu u Ulici Matice Hrvatske policijski službenici zatekli su više osoba u provali u krugu poduzeća iz Čakovca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su četiri maloljetnika iz Pribislavca, provalili u skladište i kotlovnicu poduzeća, te ukrali i van kruga poduzeća pripremili za odnošenje limene ploče, metalne profile i razne ključeve.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije