Lopovi kroz prozore provalili u zgradu Županije i Katolički dom

U čakovečkoj ulici Ruđera Boškovića, u vremenu od 28. do 30. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u zgradu Županije i to na način da je nasilno otvorio prozor kuhinje.

Potom je ulazio u kancelarije gdje je ispreturao stvari, a iz kancelarija Ureda državne uprave otuđio je manju količinu kovanica, USB stik, protupožarni trezor, fotoaparat, ključeve, nekoliko stotina kuna, bankovnu karticu i štednu knjižicu u vlasništvu sindikata.

Iz kancelarija Međimurske županije otuđio je dva fotoaparata, dioptrijske naočale, četiri USB stika, dva diktafona i manju količinu kovanica. U prostorijama Katastra ispreturao je stvari, ali nije ništa otuđio. Ukupna materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.

Druga krađa također je zabilježena u Čakovcu na Franjevačkom trgu. U ponedjeljak, 30. srpnja u vremenu od 16 do 17 sati nepoznati počinitelj provalio je u prostorije Katoličkog doma. Počinitelj je nasilno otvorio prozor, te je iz prostorije za boravak otuđio manju količinu kuna, a također iz prostorije Agencije za zastupanje osiguranja otuđio je manju količinu kuna i jedan mobitel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije