Policija otkrila lopove iz Donje Dubrave

Policijska uprava međimurksa je provedenim kriminalističkim istraživanjima nad 24-godišnjakom iz Donje Dubrave utvrdila da je počinio više teških krađa. U Goričanu u Dravskoj ulici, 7. na 8. lipnja počinio je tešku krađu iz caffe bara pri čemu je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Druga krađa zabilježena je također u Glavnoj ulici u Goričanu, u razdoblju od 9. do 11. lipnja u kojoj je iz podrumskih prostorija 47-godišnjaka iz Goričana ukrao motornu pilu i trimer. Predmeti su od počinitelja oduzeti i vraćeni vlasniku.

Tešku krađu izvršio je i u Svetoj Mariji u Ulici Zelengaj u vremenu od 8. do 13. srpnja gdje je provalio u kuću 40-godišnjeg muškarca pri čemu je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 22-godišnjim muškarcem iz Donje Dubrave utvrđeno je da je u razdoblju od 9. do 10. srpnja počinio tešku krađu u Donjoj Dubravi u Dravskoj ulici na štetu 49-godišnje žene, pri čemu je zabilježena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnesene su kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije