Probio rampe na Graničnom prijelazu Goričan te kasnije sletio s ceste

Prizor iz akcijskih filmova odigravao se nešto prije 21 sat na Bregani. Vozač Škode Fabije slovačkih registarskih oznaka bez zaustavljanja ušao je u Hrvatsku na graničnom prijelazu Goričan, a zatim je pri ulasku na varaždinsku autocestu probio rampe, ispred prijelaza Bregana okrznuo pješaka i pritom oštetio tri automobila!

Na kraju je sletio s ceste pa je uhićen i vezan lisičinama. Je li slovački vozač bio pod utjecajem opijata i druge okolnosti incidenta bit će poznati nakon očevida.

Priopćenje iz PU međimurske vezano za događaj:

Jučer, 22. srpnja u 20.41 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Goričan II iz Republike Mađarske u Republiku Hrvatsku kroz spuštenu zaustavnu rampu na ulaznoj prometnoj traci graničnog prijelaza velikom brzinom bez zaustavljanja, probijajući rampu, ušao je osobni automobil slovačkih nacionalnih oznaka, te se nastavio kretati auto cestom prema unutrašnjosti Republike Hrvatske. U cilju zaustavljanja vozila odmah se uključilo službeno policijsko vozilo, međutim vozač je i nadalje ignorirajući svjetlosne i zvučne znakove policije nastavio suludu vožnju. Nasilno je probio metalnu rampu kod naplatnih kućica auto ceste u Goričanu i kasnije kod Svete Helene. U potjeru su bili uključeni policijski službenici drugih policijskih uprava, a vozilo je na naplatnim kučicama Bregana probilo metalnu rampu te sletjelo u žičanu ogradu i metalni stup. Vozač, 22-godišnji slovački državljanin uhićen je i priveden na kriminalističko istraživanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije