Otkriven trojac koji je krao po čakovečkim podrumima

Policijska uprava međimurka u izvješću javlja o pokušaju krađe, krađi i otkrivanju počinitelja krađa. Jučer, 19. srpnja oko 2 sata u čakovečkoj Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u trgovinu privatnog poduzeća iz Zagreba, ali je odustao od dovršenja kaznenog djela.

Potom je razbio električni ormarić u haustoru trgovine koja je vlasništvo javnog poduzeća iz Čakovca. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 18-godišnjak iz Čakovca i maloljetnik iz Mihovljana počinili opisano kazneno djelo, ali su u dovršenju odustali zbog ozljede koju si je tijekom provale nanio 18-godišnjak.

Tijekom noći s 18. na 19. srpnja u Varaždinskoj ulici u Nedelišću nepoznati lopov provalio je u kiosk vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca i ukrao neutvrđenu količinu prehrambenih proizvoda i cigarete.

U razdoblju od 9. do 14. srpnja, u Gornjem Kuršancu u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće ukrao zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je opisano kazneno djelo počinio 26-godišnjak iz Varaždina.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 25 i 41-godišnjakinja iz Pribislavca te 29-godišnjak iz Svetog Đurđa, počinili teške krađe iz podrumskih prostorija stambenih zgrada i to:

– u razdoblju od 4. do 11. lipnja, u Čakovcu u Ulici Tome Masaryka, tijekom noći s 10. na 11. lipnja, u Čakovcu u Strosmayerovoj ulici, u razdoblju od 10. do 12. lipnja, u Čakovcu u Ulici Janka Slogara, 12. lipnja od 18 do 21 sati, u Čakovcu u Ulici Tome Masaryka, 14. lipnja od 10 do 15 sati, u Čakovcu u Vukovarskoj ulici i u razdoblju od 15. do 17. lipnja čakovečkoj Uskoj ulici.

Također, spomenuti trojac počinio je u Čakovcu u Vukovarskoj ulici, tijekom noći s 14. na 15. lipnja, pokušaj teške krađe iz podrumskih prostorija stambene zgrade, te tijekom noći s 11. na 12. lipnja, u Čakovcu u Ulici Valenta Morandinija, tešku krađu iz kioska vlasništvo poduzeća iz Varaždina. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije