Krađe u Čakovcu i Štefancu: Ukrali dokumente, mobitel, novac…

U srijedu, 11. srpnja u ponoćnim satima u Čakovcu u Ulici Antuna Augustinčića nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana i iz otključane obiteljske kuće ukrao torbicu u kojoj se nalazio novčanik sa domaćim novcem, osobni dokumenti, bankomat kartice i mobilni uređaj. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Jučer, 12. srpnja u popodnevnim satima u Štefancu u Ulici Zrinskih, dvije nepoznate muške osobe iskoristile su nepažnju ukućana i iz otključane obiteljske kuće ukrali domaći novac.
Počinitelji bi bili muške osobe starosti od 17 do 20 godina, srednje građe, a koristili su se biciklima. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.


Uhvaćeni lopovi koji su krali u Križovcu, Kotoribi i Prelogu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 19 i 20-godišnjaci iz Piškorovca, u srijedu, 13. lipnja u podnevnim satima u Križovcu počinili “tešku krađu” iz obiteljske kuće.

Također je utvrđeno da je 19-godišnjakinja iz Kotoribe u razdoblju od 27. do 29. lipnja u Kotoribi u Prvomajskoj ulici počinila “krađu” zlatnog nakita iz obiteljske kuće, dok je maloljetnik iz Kotoribe u srijedu, 11. srpnja u popodnevnim satima, u Prelogu, u Čakovečkoj ulici počinio “krađu” bicikla.

Protiv svih počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije