Mala Subotica: Iz ambulante ukrali medicinske aparate

Tijekom noći s 3. na 4. srpnja u Maloj Subotici u Glavnoj ulici nepoznati lopov je provalio u ordinaciju opće medicine i ukrao medicinske aparate – otoskope i torbu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Iste noći u malosubotičkoj Ulici Zorana Šegovića nepoznati počinitelj je provalio u kontejner koji je u vlasništvu privatnog poduzeća iz Palovca odakle je ukrao električnu brusilicu i mješač za lijepilo.

U noći s 3. na 4. srpnja u Donjem Kraljevcu u Ulici Gornji kraj nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću koja je vlasništvo 41-godišnjaka iz Donjeg Kraljevca. Iz kuće je odnio računalo s monitorom, zračnu pušku, telefone i razne knjige.

U srijedu, 4. srpnja od 12.30 do 21.30 sati u Gornjem Kuršancu u Čakovečkoj ulici nepoznati počinitelj je na  parkiralištu  kraj  željezničkog  mosta provalio u osobni automobil varaždinskih registracijskih oznaka, vlasništvo 34-godišnjaka iz Jalševeca Svibovečkog. Iz automobila  je ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima, bankomat karticama i dokumentima vozila.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije