NESREĆA Teretno vozilo udarilo pješaka (33) i teško ga ozlijedilo

U utorak, 2. siječnja oko 9 sati u Zasadbregu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 33-godišnji pješak.

– Pješak iz šireg područja grada Donje Stubice, kao djelatnik privatne tvrtke, obavljao je poslove pražnjenja kanti za smeće, kojom prilikom je neoprezno pretrčavao kolnik ulice u naselju iz smjera juga u smjeru sjevera iza teretnog automobila vlasništvo privatne tvrtke, s kojim je na južnoj prometnoj traci bio zaustavljen 51-godišnjak sa šireg područja Gornje Stubice, zbog čega je u pješaka udario prednjim lijevim dijelom teretni automobil vlasništvo privatne tvrtke, s kojim je sjevernom prometnom trakom iz smjera istoka u smjeru zapada upravljao 28-godišnjak sa šireg područja Općine Sveti Juraj na Bregu. Nakon udara došlo je do pada pješaka na kolnik – javlja međimurska policija.

Pješak je vozilom Zavoda za hitnu medicinu međimurske županije prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod istog okvalificirane teške tjelesne ozljede u vidu višestrukih prijeloma te je zadržan na liječenju. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije