FOTO M. Središće: Autom odnio plinomjer, oštetio vozilo i pobjegao

Danas (16. veljače) prijepodne u Ulici Josipa Broza u Murskom Središću u razmaku od dva sata dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je na sreću počinjena samo materijalna šteta.

Prva se dogodila u dvorištu Veterinarske stanice i trgovine AgroMartin, gdje je vozač osobnog automobila zavidnom brzininom i nesmotreno ušao iz Poljske ulice i pritom svojim vozilom oštetio plinomjer iz kojeg je počeo izlaziti plin. Potom je i oštetio parkirano vozilo nakon čega je napustio mjesto događaja.

Zaposlenici u obližnjim trgovinama alarmirali su policiju i vatrogasce te je u jednom trenutku stvar postala uznemirujuća, no kako Mursko Središće ima vrsne vatrogasce i stvar je brzo sređena. Zatvoreno je nekontrolirano istjecanje plina i nema opasnosti za vozače.

U međuvremeno je policija krenula u potragu za objeglim vozačem i kako nam je rečeno zna tko je drznik koji je počinio štetu i kukavički napustio maršalovu ulicu.

Nedugo nakon ove dogodila se kod Konzuma druga prometna nesreća s manjim posljedicama, ali je privremeno utjecala na prometovanje vozila.

Prije nekoliko dana netko je u istoj ulici vozilom srušio reklamni natpis pansiona Ilonka i isto pobjegao bestraga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije