Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POLICAJAC udaljen iz službe zbog primanja mita, iznenadit će vas koliko je uzeo

POLICAJAC udaljen iz službe zbog primanja mita, iznenadit će vas koliko je uzeo

Zbog sumnje da je u zadnjih pet dana u dva navrata primio mito u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja, koprivničko-križevačka Policijska uprava udaljila je iz službe 50-godišnjeg prometnog policajca, a osim njega kazneno je prijavila te pritvorila i jednog od vozača koji mu je dao mito.

Policija je u srijedu priopćila kako je u suradnji s Ravnateljstvom policije i Uskokom dovršila kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 53-godišnjakom, zbog sumnje da su počinili kaznena djela primanja i davanja mita.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sumnja se da je prvoosumnjičeni, kao policijski službenik Postaje prometne policije Koprivnica, 16. ožujka ove godine u Rasinji tijekom obavljanja službe tražio i primio mito od 50 eura od vozača teretnog automobila, državljanina Srbije rođenog 1981., u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja.

Osumnjičen je i da je jučer, 20. ožujka u Subotici Podravskoj tražio i primio mito od 10 eura od spomenutog 53-godišnjeg drugoosumnjičenika, isto vozača teretnog automobila, a također u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja.

Protiv obojice je podnesena kaznena prijava Uskoku te su predanu pritvorskom nadzorniku, dok je osumnjičeni policajac udaljen iz službe.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!