SUDAR KOD VARAŽDINA Ozlijeđena i dvomjesečna beba

U srijedu, 25. travnja, oko 15.30 sati na raskrižju Ulica Stjepana Radića i Radničke u Majerju dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, javljaju iz PU varaždinske.

– Djevojka (20) godina upravljala je osobnim vozilom Ulicom Stjepana Radića iz smjera Petrijanca u smjeru Sračinca. Dolaskom do raskrižja s Radničkom ulicom, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, prednjim je dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred nje upravljala 43-godišnjakinja, a koja se zaustavila pred raskrižjem u namjeri skretanja ulijevo.

Od siline udara vozilo 43-godišnjakinje je odbačeno na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim lijevim dijelom udarilo u desni bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 43-godišnja vozačica i dvomjesečno dijete iz vozila 20-godišnjakinje, koje se nalazilo nepropisno u sjedalici za djecu na prednjem desnom sjedalu, ali bez isključenog zračnog jastuka – stoji u priopćenju.

Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije