BJELOVAR

IZ CRNE KRONIKE Žena platila skidanje uroka 15 tisuća eura – I bome su joj skinuli prokletstvo novca

Kaže se da je "novac proklet" i to prokletstvo su joj definitivno skinuli..

Žena (48) je na Facebooku naišla na oglas za uslugu skidanja uroka i crne magije.

Kako joj se sve to činilo u redu, javila se nepoznatoj osobi koja se navodno bavi magijom, a jedna od specijalnosti joj je skidanje uroka. 

– Uspješno već dugi niz godina, skidam crnu magiju, uroke, nagaze, sihre, Čistim negativnu energiju, besplatno gledam u karte, spajam rastavljene, vraćam mir u vas dom, radim izuzetno jake amajlije protiv crne magije, amajlije za sreću, ljubav, zdravlje… – otprilike je pisalo u oglasu. 

Nakon nekoliko uplata komunikacija je prekinuta

U nekoliko navrata je 48-godišnjakinja toj nepoznatoj osobi uplatila novac, a ukupno se radilo o 15 tisuća eura. Nakon što je nepoznata osoba s njom prekinula svaku komunikaciju, a navodno ju i blokirala, žena je shvatila da je prevarena i sve prijavila policiji. 

– Ovi  putem skrećemo pozornost građanima na ovakav oblik prevare te ih upozorava da budu oprezni, da pripaze kome uplaćuju novac te da ne nasjedaju na priče osoba koje navodno imaju sposobnost liječenja, proricanja budućnosti i skidanja uroka – upozorili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Policija je krenula u potragu za istjerivačima uroka, ali nije jasno kako će im sud dokazati da nisu obavili posao za koji su bili plaćeni tj. da gospođi nisu skinuli uroke. Jer kako se kaže da je “novac proklet”, a to prokletstvo su joj definitivno maknuli, našalio se Zoran Šprajc.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije