ŠTO SE TO DOGAĐA?

ŠOKANTNO U Varaždinu prijavljene bombe u srednjim školama: učenici i zaposlenici evakuirani

S obzirom da je Srednja strukovna škola zgradom spojena na Gospodarsku, policija je evakuirala učenike i zaposlenike obje škole

Policijska uprava varaždinska zaprimila je dojavu o bombi u jednoj varaždinskoj srednjoj školi danas oko 8 sati.

– Radi se o dojavi da je postavljena eksplozivna naprava u jednoj od škola. Učenici i zaposlenici odmah su izašli van škola, dok su policijski službenici osigurali objekte – navode iz PU varaždinske. S obzirom da je Gospodarska škola zgradom spojena na Srednju strukovnu, policija je evakuirala učenike i zaposlenike obje škole te se svi trenutno nalaze izvan zgrade.

Varaždinska županija je obavijestila da je ravnateljica Gospodarske škole Jasminka Kelemen oko 8 sati zaprimila e-mail s porukom da je u školi postavljena bomba. Ravnateljica je odmah obavijestila policiju i osnivača škole, piše Varazdinski.hr

Iz Županije ističu da su svi učenici u pratnji djelatnika škole i policije organizirano napustili zgradu te su na sigurnom. Zbog blizine Srednje strukovne škole Varaždin, učenici i djelatnici te škole su također po uputi policije organizirano napustili zgradu.

Također, stigla je nova dojava o bombi u drugoj varaždinskoj srednjoj školi u jednom danu…

Nakon što su oko osam sati evakuirane Srednja strukovna škola i Gospodarska škola Varaždin zbog dojave o bombi, nova informacija policije je da je dojava o bombi stigla i na Graditeljsku, prirodoslovnu i rudarsku školu.

Potvrdili su nam to iz PU varaždinske te naglasili da su evakuirani učenici i zaposlenici s Rudarske škole.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije