pijana za volanom

UH, BAŠ SE ‘NAROLJALA’ Pijana vozačica (27) kod Štrukovca skrivila prometnu nesreću

Dvije osobe prevezene u bolnicu

U petak, 4. listopada oko 17:40 sati na dionice državne ceste broj D 209, između naselja Štrukovec i Žiškovec, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

-U trenutku nesreće 27-godišnja vozačica, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,46 g/kg, upravljala je osobnim automobilom, požeških registarskih oznaka, kolnikom državne ceste iz smjera Štrukovca u smjeru Žiškovca. Pritom se nije kretala sredinom obilježene prometne trake zbog čega je na ravnom dijelu ceste automobilom djelomičnom prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udarila u prednji bočni dio osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 21-godišnja vozačica. U pokušaju izbjegavanja sudara 21-godišnja vozačica prešla je automobilom na suprotnu prometu traku.

Vozilom hitne medicinske pomoći vozačica i dvije ozlijeđene putnice iz osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, prevezene su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Nakon kvalifikacije ozljeda slijedi i pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost 27-godišnje vozačice osobnog automobila, požeških registarskih oznaka) – javlja međimurska policija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije