LJUBAVNI TORKUT

LJUBAV NA SJEVERU Poznati poduzetnički par i ugostitelj na sudu zbog ljubavnog trokuta

Poznati poduzetnički par sa sjevera našao su se u pravosudnoj zavrzlami zbog – ljubavnog trokuta

Supruga poduzetnika, naime, bila je u ljubavnoj vezi s ugostiteljem iz njihova kraja. Muž je za to doznao, a sve je kulminiralo dok se poduzetnički par s još dvije osobe vozio u automobilu kad je u jednom trenu zazvonio ženin mobitel. Žena je brzo prekinula poziv, ali je, prema tvrdnjama njezina supruga, on odmah uzeo taj mobitel i nazvao tu osobu, piše Danica.hr.

“Da, bio je to ženin ljubavnik i prijetio mi je smrću“, ispričao je muž policiji, nakon čega je pokrenuta istraga pa je cijela stvar završila na sudu.

Ljubavniku, ugostitelju, sudilo se za kazeno djelo prijetnje, ali je ovih dana pravomoćno oslobođen u nedostatku dokaza.

“Na osnovu iskaza svjedoka, prvostupanjski sud je utvrdio da je prije ovog događaja između oštećenog i okrivljenog postojala određena netrpeljivost iz razloga što su okrivljenik i oštećenikova supruga bili u ljubavnoj vezi.

Iz iskaza oštećenog, ali i njegove supruge te sina koji je bio s njima u autu kad je oštećenik zvao na broj mobitela s kojeg je prethodno bio upućen poziv njegovoj supruzi, proizlazi da su svi iskazivali o tome da su prepoznali glas okrivljenog.

No, rekli su i da su čuli glas još jedne muške osobe, tako da je opravdano sud zaključio da nije sa sigurnošću utvrđeno da bi upravo okrivljenik uputio prijeteće riječi.

A iz iskaza četvrte osobe, svjedokinje koja je također u inkriminirano vrijeme bila s njima u automobilu, proizlazi da oštećenik nije razgovarao na mobitel ni sa kim.

Ako se ima u vidu da su okrivljenik i oštećenik bili u netrpeljivim odnosima zbog toga što su okrivljenik i supruga oštećenika bili u duljoj intimnoj vezi, sve upućuje na zaključak da je oštećenik bio motiviran za prijavljivanje okrivljenika.

Kako prvostupanjski sud nije nedvojbeno utvrdio da bi upravo okrivljenik uputio prijeteće riječi oštećeniku, to ga je pravilno sud oslobodio optužbe zbog kaznenog djela”, potvrdio je Županijski sud oslobađajuću presudu.

Na tu presudu žalba nije moguća te je ugostitelj oslobođen za kazneno djelo prijetnje. Nije poznato jesu li supružnici i dalje u braku, piše Danica.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije