Uhvaćeni kradljivci iz Kuršanca, Donje Dubrave i Podturna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20. lipnja u Puščinama tešku krađu iz trgovine privatnog poduzeća iz Varaždina počinio 19-godišnjak iz Kuršanca. Također, utvrđeno je da su 16. lipnja u Gornjem Kuršancu tešku krađu iz trgovine privatnog poduzeća iz Čakovca počinili 19-godišnjak iz Kuršanca i maloljetnik iz Kuršanca.

Policija je otkrila je da je u Donjem Vidovcu tijekom noći s 22. na 23. lipnja u Ulici braće Radića tešku krađu iz prostorija nogometnog kluba i u razdoblju od 22. do 24. lipnja u Glavnoj ulici iz vatrogasnog spremišta počinio 24-godišnjak iz Donje Dubrave.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tešku krađu u vremenu od 17. do 20. veljače u Podturnu u Ulici I. Zaloka iz prostorija dječjeg vrtića, u Ulici II. Zaloka iz obiteljske kuće te u Sivici iz dvorišta obiteljske kuće počinio 19-godišnjak iz Podturna. 

Također, utvrđeno je da su tešku krađu tijekom noći s 5. na 6. lipnja u Podturnu u Ulici Franje Andrašeca iz obiteljske kuće i u Čakovečkoj ulici iz osnovne škole počinili 19-godišnjak i maloljetnik iz Podturna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije