KRVAVI OBRAČUN

PRESTRAŠNO Pucnjava i fizički okršaj u Bjelovaru – automobilom se zaletjeli u ljude

Objavljena je snimka fizičkog okršaja i pucnjave na bjelovarskom Trgu hrvatskih branitelja. Sukob je komentirao i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak

Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak na Facebooku je objavio uznemirujući video fizičkog okršaja i pucnjave u noći s četvrtka na petak. 

U sukobu nekoliko minuta nakon ponoći sukobile su se dvije romske skupine, šest osoba je ozlijeđeno, a 12 ih je privela policija. Jedna osoba propucana je u predjelu vrata iz vatrenog oružja. 

“Ovo je strašno što se sinoć dogodilo u Bjelovaru. Samo zahvaljujući brzoj reakciji građana i bjelovarske policije, kojoj se zahvaljujem na reakciji, izbjegnuta je tragedija. Ovo je nedopustivo za Bjelovar i tražim najoštrije kazne pravosudnog sustava za sve sudionike. Ovaj incident ne smije baciti sjenu na populaciju Roma u našem gradu koja u miru živi kao i svi građani našeg mirnog i sigurnog grada”, napisao je gradonačelnik, piše Dnevnik.hr

“Čuo sam se s predstavnicima romske manjine Grada Bjelovara koji su mi potvrdili da se radi o doseljenicima Romima koji žive na relaciji Hrvatska-Njemačka. U svakom slučaju postavit ćemo i dodatne kamere koje su se do sada pokazale kao pun pogodak i pomažu policiji u potrazi za počiniteljima ovakvih i sličnih kaznenih djela”, napisao je Hrebak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije