POŽAR TRAVE

FOTO DVD Pribislavec i JVP Čakovec u akciji na blagdan Velike Gospe – gori trava i nisko raslinje

Iako je blagdan Velike Gospe vrijeme kada bi većina trebala uživati u miru i obiteljskom okruženju, vatrogasci Pribislavca i Javna vatrogasna postrojba Čakovec danas su suočeni s izazovnim zadatkom

Kako doznajemo od JVP Čakovec, oko 15 sati izbio je požar trave i niskog raslinja na početku Pribislavca, zbog čega se iznad naselja počeo širiti veliki smeđi dim.

Vatrogasci su brzo stigli na mjesto događaja i krenuli u akciju gašenja požara, koji se zbog suhog vremena i vjetra ubrzano širio.

Iako požar nije prijetio naselju, situacija je zahtijevala brzu i učinkovitu intervenciju kako bi se spriječilo njegovo daljnje širenje.

Unatoč tome što je riječ o blagdanu, vatrogasci su još jednom pokazali svoju predanost, stavljajući sigurnost na prvo mjesto.

Situacija je pod kontrolom, a vatrogasci su i dalje na terenu, osiguravajući da požar bude potpuno ugašen i da ne predstavlja daljnju opasnost.

Današnji požar još jednom podsjeća na važnost i neprekidnu budnost naših vatrogasaca, koji su uvijek spremni djelovati, bez obzira na dan ili okolnosti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije