vatrogasci murskog središća

PRESTRAŠNO Vatrogasci došli gasiti požar u Sitnice, a oni im popljuvali novo vozilo!

Vatrogasci DVD-a Mursko Središće jučer su se u kasnim večernjim satima odazvali gašenju požara smeća u Sitnicama, no nažalost, njihova pomoć nije bila cijenjena

Na dojavu o požaru smeća u 21:49 izašli su na intervenciju s malim navalnim vozilom i 3 vatrogasca, dok par minuta kasnije izlazi i AC s još 2 člana.

-Dolaskom do mjesta, vidimo da gori manja hrpa smeća u dvorištu. Pristupamo gašenju preko visokotlačnog vitla, te požar ubrzo stavljamo pod kontrolu, a potom i gasimo. Za gašenje je utrošeno cca 300 litara vode. Nakon gašenja požara u 22:31 vršimo pospremu i vraćamo se u spremište. – piše u objavi Vatrogasaca Murskog Središća.


-Moramo spomenuti da smo jako ljuti, žalosni i razočarani jer prilikom pospreme opreme, grupa Roma popljuvala je naše novo vozilo i time su dokazali koliko su lijepo odgojeni i kakvo mišljenje imaju prema vatrogascima kada im se pomaže. Dok se naši kolege u Dalmaciji bore cijelu noć i pokazuju koliko su hrabri i spremni žrtvovati svoj život, naši ‘dragi’ Romi ovako iskazuju svoje poštovanje prema ovoj službi. Jadno i bezobrazno! – razočarano su zaključili u objavi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije