građani uznemireni

DONJA DUBRAVA Nakon krvavog obračuna sastali se Marijan Varga i Zdravko Kolarić

Mogu li mještani mirno spavati?

Općinski načelnik Marijan Varga održao je sastanak s načelnikom Policijske postaje Prelog Zdravkom Kolarićem na temu stanja sigurnosti u Općini Donja Dubrava, koji je održan u općinskim prostorijama.

Tijekom sastanka izvršena je analiza sigurnosnih pokazatelja na području Donje Dubrave tijekom ove godine te je naznačeno da je stanje sigurnosti bilo dobro.

Do izgreda koji se desio 12. srpnja 2024. godine u Donjoj Dubravi evidentirano je 5 Kaznenih djela općeg kriminaliteta, te jedan prekršaj iz oblasti javnog reda i mira.

Izvršeno je analiziranje inkriminiranog događanja u večernjim satima 12. srpnja 2024. godine, koje je posebno uznemirilo mještane, iz kojeg proizlaze dvije prekršajne prijave i to jedna za izgred na kupalištu rijeke Drave, a druga za izgred u ugostiteljskom objektu, kao i dva drska ponašanja, jedno oštećenje tuđe stvari, te jedna krađa telefona.

O kronologiji događanja, uzročno posljedičnim odnosima događaja, općinski načelnik obavijestit će javnost na zasebnoj konferenciji idući tjedan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije