drska krađa

MURSKO SREDIŠĆE Djevojka iz džepa 77-godišnjaka ukrala novčanik i pobjegla u naselje

Jučer, 18. srpnja policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće zaprimili su kaznenu prijavu 77-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe na njegovu štetu

Iz zaprimljene prijave te dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem proizlazi kako se oštećeni jučer, 18. srpnja oko 15 sati biciklom dovezao u Mursko Središće, Ulicu Sitnice kako bi se s mještanima dogovorio oko prodaje krumpira.

Nakon kraćeg razgovora oštećeni se odlučio vratiti do bicikla kojeg je ostavio naslonjenog na drvo. U trenutku kada je uzimao bicikl nepoznata djevojka prišla mu je s leđa te iz stražnjeg džepa hlača ukrala novčanik, a potom pobjegla u naselje. Nakon kraćeg vremena oštećenom je na ulici prišao nepoznati mladić te mu vratio novčanik. Pregledom novčanika 77-godišnjak je utvrdio kako mu nedostaje više desetaka eura.

Središćanski policajci u sklopu kriminalističkog istraživanja kaznenog djela teške krađe intenzivno tragaju za počiniteljem, dok će se nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznena prijava.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije