PODIGNUTA OPTUŽNICA

ČAKOVEC Istukao ga zbog djevojke?

Pred Općinskim sudom u Čakovcu podignuta je optužnica protiv 22-godišnjaka iz Podturna

 Optužen je zbog kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede.


– 29. svibnja 2023., oko 2 sata u noći, u Perivoju Zrinskih, imenovanog je zatvorenom šakom snažno udario u bradu. Pao je na leđa i stražnjim dijelom glave udario u asfaltnu podlogu. Zatvorenim šakama nastavio ga je udarati po glavi. Osim višestrukih oguljotina lica nanio mu je krvni podljev oko desnog i lijevog oka, prijelom nosnih kostiju s pomakom, prijelom medijalnog i prednjeg zida lijevog maksilarnog sinusa, prijelom lateralnog zida lijevog etmoidnog sinusa te prijelom dna očne šupljine lijevo – naveden je zastrašujući niz ozljeda koje je nanio drugom mladiću.


Okrivljeni se branio šutnjom, a žrtva smatra kako ga je ovaj napao zbog stare svađe oko jedne djevojke.
U parku je te večeri bilo društvo, a dio mladeži priznao je da su krenula nagovaranja da ne terete optuženog te su jedni isprva kazali kako su ih napale nepoznate osobe, a drugi su dodali da bi bila riječ o Romima – što je bila laž.


Inače, gotovo cijelo društvo već je neko vrijeme poznato policiji. Optuženik je već bio napadač u nekoliko slučajeva, utreniran je i izrazito agresivan.


Tu je i mladić koji je nedavno “pao” zbog droge pa njegov polubrat koji je teško pretukao čovjeka, djevojka koja je ozbiljno dilala drogu…


Dosad smo zbog mladosti štitili njihov identitet. Odsad, kad već nema tko bi ih pošteno ispendrečio kad noću šuruju u perivoju, nakon svake pravomoćne presude idu “na kipec” sa svim popratnim podacima!

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3610

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije