krađa u koprivnici

KAMERE SVE ZABILJEŽILE Mladiću u trgovini ispalo 1000 eura, djevojka uzela i pobjegla

Ispalo mu 1.000 eura, djevojka je to vidjela, uzela i gas...

U trgovačkom centru Supernova u Koprivnici, mladiću je tijekom plaćanja ispalo 1000 eura koji mu je 20-godišnjakinja skupila i otišla u nepoznatom pravcu.

Incident se dogodio 21. lipnja, a trenutak krađe zabilježile su nadzorne kamere. Naime, djevojka (20) iz Koprivnice, primijetila je novac na podu, sagnula se, uzela ga i brzo napustila mjesto događaja. Zahvaljujući snimkama s nadzornih kamera, policija je uspjela identificirati osumnjičenu.

Prema izjavama iz koprivničke policije, 20-godišnjakinja je u popodnevnim satima u trgovini na Gospodarskoj ulici otuđila novac koji je ispao 33-godišnjaku, oštetivši ga za 1000 eura. Protiv nje će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u krađu, piše Danica.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnjakinja s koprivničkog područja 21. lipnja ove godine u popodnevnim satima u Koprivnici u Gospodarskoj ulici u trgovini otuđila novac. Novac je prethodno ispao iz novčanika 33-godišnjaku. Oštetila ga je za 1000 eura. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv nje će biti podnesena kaznena prijava”, rekli su u koprivničkoj policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije