alarmantna situacija

VELIKI POŽAR Gori tvornica plastike u Zaprešiću, gusti dim se nadvio nad gradom!

Veliki požar buknuo je u poslijepodnevnim satima u Zaprešiću

Kako su javili čitatelji koji su nam i poslali fotografije požar je buknuo na odlagalištu otpada tvrtke Eko flor, piše net.hr.

“U Zaprešiću vidim da je neki veliki požar. Vidim samo dim ogroman iz kuće”, kazala nam je čitateljica. Zagrebačka policija zaprimila je dojavu da je oko 18,50 sati buknuo požar u pogonu u Zaprešiću. Nema ozlijeđenih, vatrogasci gase požar, a policija osigurava područje.

O požaru se oglasila Civilna zaštita. “Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je danas u 19:07 sati dojavu da je u skladištu tvrtke za zbrinjavanje otpada Eko Flor u Zaprešiću izbio požar plastike. Na terenu su vatrogasci, policija, djelatnici Područnog ureda civilne zaštite Zagreb, a obaviješteni su i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Zaprešića te inspektori zaštite okoliša i zaštite od požara. Molimo građane Zaprešića i okolnih mjesta da zatvore prozore i ne izlaze van bez nužne potrebe zbog mogućeg štetnog djelovanja plinova te da se ne približavaju mjestu događaja kako bi operativne snage mogle nesmetano djelovati”, poručili su.”Požar blizu mojeg prebivališta, nadam se da je bez žrtava, i da je to samo plastika. To je negdje u području reciklažnog dvorišta, čini mi se”, napisao je Goran Aleksić iz Udruge Franak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije