VELIKA KAZNA

ČAKOVEC 31-godišnjak kažnjen s 2.700 eura zbog odbijanja alkotesta i vožnje za vrijeme zabrane

Noćas, 19. lipnja 5 minuta nakon ponoći u Čakovcu, policijski službenici Policijske postaje Čakovec prilikom nadzora cestovnog prometa u Ulici Tome Masaryka, zaustavili su 31-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom na kojem je bila istaknuta samo jedna čakovečka registarska oznaka

Ujedno, vozač kod sebe nije imao vozačku i prometnu dozvolu te se odbio podvrći alkotestiranju zbog čega je isključen iz prometa.

Nešto kasnije, točnije u 1:25 sati u Pribislavcu, Ulici Stanka Vraza, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec u nadzoru cestovnog prometa zaustavili su spomenutog 31-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom, austrijskih registarskih oznaka.

Nadzorom je utvrđeno kako je vozač upravljao automobilom za vrijeme kada je isključen iz prometa zbog čega je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 31-godišnji vozač kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2 700 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od šest mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije