počivao u miru

TUŽNA VIJEST Preminuo je Stanko Pfeifer, istaknuti član DVD-a Štrigova

-S velikom tugom i žalosti obavještavamo sve članove DVD-a Štrigova i prijatelje da nas je napustio naš dugogodišnji član i prijatelj, gospodin Stanko Pfeifer - dirljivim se riječima od svog istaknutog člana opraštaju članovi DVD-a Štrigova

Stanko Pfeifer rođen je 9. veljače 1946. godine. Tijekom svog života bio je istaknuti član naše zajednice i jedan od stupova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Štrigova. Njegov doprinos vatrogastvu bio je neizmjeran, obnašao je brojne važne funkcije – kažu članovi. Stanko Pfeifer obnašao je razne dužnosti, među kojima su:


– Dugogodišnji član DVD-a Štrigova


– Dugogodišnji zapovjednik DVD-a Štrigova i nekadašnjeg Štrigovskog rajona


– Prvi zapovjednik VZO Štrigova te VZP Općina Gornji Mihaljevec-Štrigova


– Član zapovjedništva VZŽ Međimurske županije


– Do nedavno zamjenik predsjednika DVD-a Štrigova


-Stanko Pfeifer je svojim radom i predanošću ostavio neizbrisiv trag u našoj zajednici. Njegov doprinos razvoju vatrogastva i sigurnosti naše općine je nemjerljiv, a njegova spremnost da pomogne drugima u nevolji uvijek će ostati u sjećanju svih nas. Izražavamo duboku zahvalnost za sve što je učinio za naše društvo i zajednicu. Njegov primjer i predanost bit će nam trajna inspiracija. Počivao u miru, dragi Stanko. – kažu u dirljivom oproštaju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije