TEŠKA NESREĆA

MAČKOVEC Motociklist u životnoj opasnosti nakon jučerašnje prometne nesreće

Jučer, 8. lipnja nešto prije 18 sati u Mačkovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 30-godišnji motociklist

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 30-godišnjak upravljao neregistriranim i neosiguranim motociklom Ulicom bana Josipa Jelačića.

Pritom brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste zbog čega je u desnom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem te u kočenju izletio izvan kolnika na pješačko-biciklističku stazu, gdje je prednjim bočnim dijelom motocikla udario u prednji bočni dio nepropisno parkiranog osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka (automobil parkiran na pješačko-biciklističkoj stazi).

U nastavku nekontroliranog kretanja motocikl je prednjim dijelom udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a potom se odbio na kolnik, gdje se zaustavio. Uslijed siline udara 30-godišnji motociklist pao je na kolnik.

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.

Zbog obavljanja očevida i čišćenja kolnika od 18:03 do 19:45 sati dio Ulice bana Josipa Jelačića od raskrižja s Ulicom Brezić do raskrižja s Trgom sv. Petra i Pavla, bio je zatvoren za sav promet, a koji se odvijao okolnim ulicama.

O prometnoj nesreći izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije