Lopovi u Orehovici i Murskom Središću ukrali novac

Policijska uprava međimurska je kroz vikend evidentirala nekoliko krađa. U dvije krađe iz obiteljskih kuća lopovi su odnijeli novac.

U nedjelju od 15 do 16 sati u Orehovici u Ulici braće Radića, nepoznati  počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je odnio domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna. Tijekom noći s 15. na 16. lipnja u Murskom Središću u Ulici Rade Končara, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao domaći novac, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U subotu oko 11 sati u Vučetincu nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću iz koje je želio ukrasti bocu vina i mineralne vode, čizme i trenirku. U provali je vlasnik zatekao počinitelja koji je predmete odbacio u travu i pobjegao.

U razdoblju od 14. do 16. lipnja u Strelcu provaljeno je u prostorije mrtvačnice koje su u vlasništvu općine i otuđio električnu peć. Tijekom noći s 14. na 15. lipnja u Palovcu u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj pak je iz neograđenog dvorišta privatnog obrta otuđio željezne profile raznih promjera i dimenzija.

Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu štete Hrvatskih šuma iz Čakovca iz koje je vidljivo kako je nepoznati počinitelj u razdoblju od 25. do 31. svibnja u šumi zvanoj “Sivička Dobrava” otuđio armaturnu mrežu.

I za kraj nabrajanja vikend krađa spomenimo da je tijekom noći s 16. na 17. lipnja u Čakovcu u Ulici Katarine Zrinski, nepoznati počinitelj je sa terase slastičarne ugostiteljskog obrta iz Čakovca ukrao nekoliko stolica i stol.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije