UH, OVO NE IZGLEDA LIJEPO...

PRELOG U prometnoj nesreći ozlijeđena 42-godišnja vozačica teretnog automobila

Nesreću je zbog nepoštivanja prednosti prolaska skrivio 38-godišnji vozač osobnog automobila

Jučer, 15. svibnja nešto poslije 10 sati u Prelogu, na raskrižju Prvomajske ulice i Ulice Nikole Tesle, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 42-godišnja vozačica teretnog automobila.

-U trenutku nesreće 38-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Ulicom Nikole Tesle. Dolaskom do raskrižja s Prvomajskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema odvojku Ulice Nikole Tesle, ali pritom nije propustio sva vozila koja se kreću Prvomajskom ulicom. Uslijed opisane situacije u prednji bočni dio njegovog automobila, udario je prednjim bočnim dijelom teretni automobil, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je Prvomajskom ulicom upravljala 42-godišnja vozačica.

Nakon sudara oba automobila odbačena su izvan kolnika na obližnji nogostup. Teretni automobil prednjim dijelom udario je u prednji bočni dio bicikla, kraj kojeg je na nogostupu Ulice Nikole Tesle, stajala 80-godišnja, a u nastavku kretanja udario je i u dvorišnu ogradu. Osobni automobil nakon odbacivanja izvan kolnika, također je udario spomenutu dvorišnu ogradu te u prometni znak.

Ozlijeđena 42-godišnja vozačica prevezena je vozilom hitne medicinske pomoći u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon kvalifikacije ozljeda slijedi i pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost 38-godišnjeg vozača osobnog automobila) – javlja međimurska policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije