LAKA JOJ MEĐIMURSKA ZEMLJA

POČIVALA U MIRU Preminula Katarina Kukovec iz Vratišinca

Općina Vratišinec izražava duboku žalost zbog gubitka jedne od svojih aktivnih članica, gospođe Katarine Kukovec koja je preminula jučer u 69. godini života

Gospođa Kukovec bila je nezamjenjivi dio Općine Vratišinec te će njezin doprinos biti trajno upamćen.

Kroz godine, svojim radom i entuzijazmom, doprinijela je mnogim projektima i inicijativama usmjerenima prema poboljšanju života svih stanovnika ovog mjesta. Njezin angažman protezao se kroz različita područja, od socijalnih inicijativa do kulturnih događanja, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Sjećamo se Katarine kao osobe koja je uvijek bila spremna pružiti pomoć i podršku drugima, bez obzira na okolnosti. Njezina ljubaznost, dobrotvornost i posvećenost ostat će živjeti u našim sjećanjima kao primjer zajedništva i solidarnosti.

Sprovod za gospođu Katarinu Kukovec bit će održan danas u 15 sati na mjesnom groblju u Vratišincu. Komemoracija u njezinu čast već je održana jučer, okupljajući brojne članove iz Međimurja koji su došli izraziti svoje poštovanje prema Katarini.

U ovim teškim trenucima, Općina Vratišinec izražava svoje najdublje sućut obitelji, prijateljima i svima koji su poznavali gospođu Katarinu Kukovec. Neka njezin primjer hrabrosti, požrtvovnosti i dobrote bude trajna inspiracija za nas sve.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije