OSUĐENO PET OSOBA

ČAKOVEC Tučnjava u kafiću: Muški se udarali, a žene čupale…

Prekršajni sudac osudio je pet osoba zbog tučnjave koja se 2. listopada 2022. godine, u 6 sati, dogodila u kafiću benzinske postaje u Svetojelenskoj ulici u Čakovcu

Prema presudi danas 32-godišnji Čakovčanin prvo si je “častio mater” s 26-godišnjakom iz Ivanovca te su se potom izudarali. Nakon toga 32-godišnji Čakovčanin potukao se i s 47-godišnjakom iz Okruglog Vrha.
U međuvremenu dograbile su se i dvije mlade dame, 29-godišnjakinja i 25-godišnjakinja iz Čakovca. One nisu dirale majke već su se častile riječima: “Kurvo, droljo!” Potom su se i one potukle, pri čemu su se povlačile za kosu.

Trojica muškaraca prethodno su prekršajno kažnjavani. Kažnjeni su kaznom zatvora od 15 dana. No ova kazna je uvjetna te ju neće morati izdržati ukoliko u roku od godinu dana ne naprave novi prekršaj. Dvije dame pak su kažnjene kaznama od 100 eura.

Kod četiri od pet sudionika izgreda, naravno, zabilježene su solidne koncentracije alkohola. Jedino se za mladića iz Ivanovca u ovom slučaju ne navodi koncentracija alkohola. Inače, riječ je o osobi protiv koje je početkom ove godine podignuta optužnica zbog preprodaje sintetskog kanabinoida i ulja testosterona.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3597

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije