tijelo bacili na deponij

STRAHOTA I UŽAS U SUSJEDSTVU Nestala djevojčica Danka usmrćena u prometnoj nesreći

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je djevojčica Danka Ilić ubijena te da su dvije osobe priznale zločin

Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog poduzeća Vodovod Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Nesreća se, prema neslužbenim informacijama, dogodila 26. ožujka u 13.52. Majka djevojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke Fiat u Ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je.

Tada je, kako se sumnja, zajedno s kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na Starobanjskom putu kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane puta, tvrdi izvor ATV-a.

Policija je kod deponija gdje su navodno odbacili tijelo. Pristup je, kao što se može vidjeti na slikama, blokiran.

Danima se tragalo za djevojčicom

Prethodno je srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio da je djevojčica ubijena, piše Index.hr

“Imamo loše vijesti… Danka Ilić je ubijena. Policija je uhitila dvije osobe koja su počinile ubojstvo i koliko sam shvatio, priznali su djelo, obojica”, rekao je Vučić na izvanrednoj sjednici srpske vlade. Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora i za njom je pokrenuta opsežna potraga koja se čak proširila i izvan granica Srbije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije