KAZNENO DJELO PROSTITUCIJE

PROSTITUCIJA U SUSJEDSTVU Uhićene državljanke Perua i Venezuele, kod jedne pronađen i ecstasy

Tri žene su nudile seksualne usluge, dogovarale se s klijentima i nalazile u stanovima u Varaždinu

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjom državljankom Republike Peru te nad dvjema državljankama (37 i 26 godina) Republike Venezuele zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucije, izvijestila je PU varaždinska. 

Sumnjaju da je 34-godišnjakinja u iznajmljenim stanovima na području Varaždina i Hrvatske, uporabom mobitela, putem profila kreiranih na jednoj internetskoj stranici oglašavala pružanje seksualnih usluga za sebe te za 37-godišnjakinju i 26-godišnjakinju. Također, komunicirala je s potencijalnim korisnicima seksualnih usluga, davala im upute o mjestu i vremenu pružanja usluga te je sukladno dogovorima s klijentima za pružanje usluga angažirala navedene državljanke Venezuele.

Varaždinska policija je nakon kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinju predala pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, a kaznena prijava je podnesena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. 37-godišnjakinji i 26-godišnjakinji su zbog počinjenja prekršaja iz članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izdani prekršajni nalozi.

Uz navedeno, prilikom provođenja kod 37-godišnjakinje je pronađena kemijska droga ecstasy ukupne mase 0.4 grama za što joj je također izdan prekršajni nalog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije