Lopovi “operirali” diljem Međimurja

Vikend koji je iza nas nije prošao bez krađa u kojima su lopovi ukrali sve što im je došlo “pod ruku”. U Strelcu je nepoznati počinitelj provalio u teretno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka i otuđio razni alat i elektromaterijal.

U Goričanu, u Dravskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća i otuđio novac. Potom je iz nekoliko aparata za igru također odnio novac. U Čakovečkoj ulici u Strahonincu nepoznati počinitelj je provalio u skladište obrta iz Strahoninca i ukrao vodoinstalacijski materijal.

U razdoblju od 6. do 8. lipnja u čakovečkoj Ulici Tomaša Goričanca nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i ukrao razno posuđe, odjevne predmete, razna alkoholna pića, muzičku liniju i slike. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko desetaka tisuća kuna.

U poljskom predjelu zvanom “Kuršanski lug” u blizini Gornjeg Kuršanca, nepoznati počinitelj je iz polja odnio razne vrste povrća, u Ivanovcu na Trgu hrvatskih velikana nepoznati lopov ušao je u otvoreni dio kuće u izgradnji i ukrao nekoliko bušilica, dok je na izletištu “Marina” kod Preloga nepoznati počinitelj ukrao auto prikolicu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije