Gornji Kuršanec: Prilikom krađe kokoši uhvatili ih policajci

U ponedjeljak, 4. lipnja oko 2.10 sati, u Gornjem Kuršancu, u Ulici Matije Gupca, policijski službenici uočili su kako iz dvorišta obiteljske kuće izlazi muška osoba sa vrećom u kojoj su se nalazile kokoši.

Ulaskom u dvorište u kokošinjcu zatekli su još jednu mušku osobu. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 30 i 25-godišnjak iz Kuršanca pokušali izvršiti krađu kokoši.

Krađe diljem Međimurja

U ponedjeljak, 4. lipnja, tijekom dana u Štefancu, u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je ušao u pomoćnu prostoriju uz obiteljsku kuću i otuđio originalni ključ kuće. Potom je iz kuće otuđio prijenosno računalo i digitalni fotoaparat. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 3. na 4. lipnja u Čakovcu, u Mihovljanskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz rezervoara za gorivo nekoliko teretnih automobila javnog poduzeća iz Čakovca otuđio naftu. Zatim je provalio u skladište poduzeća i otuđio kanistre s benzinom. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 3. na 4. lipnja u Kuršancu, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u školu te je otuđio novac i foto aparat. Za odnošenje je pripremio radio kasetofon i DVD player, ali predmete nije otuđio. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko stotina kuna.

U razdoblju od 1. do 4. lipnja u Donjoj Dubravi na Trgu Republike, nepoznati počinitelj je provalio u ambulantu i zubnu ordinaciju te je otuđio domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 18. svibnja do 4. lipnja u Čakovcu, u Parku perivoja Zrinskih, nepoznati počinitelj je ušao u slabo osigurane prostore Starog grada i otuđio električni kabel. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije